Технології промислового
водоочищення

Очищення води для харчової промисловості

Головна | Рішення | Для харчової промисловості

Очищення води для харчової промисловості

На харчових виробництвах вода є, не тільки супутнім матеріалом, а і сировиною. Від води безпосередньо залежить якість продукції, що випускається, тому якість води, яка використовується на виробництві, повинна відповідати, як мінімум, стандартам СанПіН 2.2.4-171-10 (або за старим ГОСТ «Питна вода») за мікробіологічними, фізико-хімічними та органолептичними показниками. Від якості води залежить не лише смакові якості продукту, що виробляється, а і термін його зберігання.

Розробка і реалізація проектів водопідготовки для харчової промисловості є одним з основних напрямків діяльності нашої компанії.

 

Обладнання, яке ми використовуємо в своїй роботі, використовується в усіх напрямках галузі, а саме:

  • молокозаводи;
  • м’ясокомбінати, птахофабрики;
  • виробники дитячого харчування;
  • консервні заводи;
  • кондитерські комбінати;
  • пекарні, виробники хлібобулочних виробів;
  • виробники пива, лікеро-горілчаної продукції, мінеральної води, соків та інших напоїв;
  • виробники соусів, томатних паст, кетчупів, майонезу;
  • олійноекстракційні заводи і багато інших.

Нижче наведено список речовин, які впливають на якість води та на якість продукції, що виробляється:

  • солі жорсткості (солі кальцію і магнію);

  • залізо;

  • перевищення норми загальної мінералізації по СанПіН;

  • солі амонію;

  • нітрати, нітрити і сульфати;

  • з’єднання кремнію, бору та фтору;

  • перевищення норм органічних сполук по перманганатній окислюваності;

  • бактеріологічні забруднення.

Отримайте індивідуальну пропозицію

Кожному споживачеві ми пропонуємо оптимальні рішення в співвідношенні «ефективність-ціна-якість» для будь-яких поставлених завдань в підготовці та очищення води для харчових організацій і виробництв:

  • 1

    Механічне очищення;

  • 2

    Видалення марганцю і заліза;

  • 3

    Зниження лужності води, пом’якшення;

  • 4

    Видалення органічних домішок, дехлорування води;

  • 5

    Корекція водного сольового складу;

  • 6

    Демінералізація і знесолювання;

  • 7

    Знезараження та дезінфекція води озонуванням і УФ-випромінюванням.

Один з найбільш вживаних і ефективних методів, що застосовуються в очищенні води для харчової промисловості – це мембранна фільтрація.

Мембранна фільтрація підрозділяється на три основних види:

  • Зворотньоосмотична мембранна фільтрація. Простими словами – це системи зворотного осмосу, які знесолюють воду за рахунок розділення потоків води на напівпроникною мембрані.

  • Нанофільтрація. Технологія, яка забезпечує часткове знесолювання води, це дуже зручно, у випадках, коли при технологічному процесі потрібний невеликий солевміст і повне очищення води після фільтрів. Наприклад, в пивоварінні, солевміст в воді строго нормується критично необхідно.

  • Ультрафільтрація. Технологія, при якій з води видаляються дрібнодисперсні і колоїдні забруднення, водорості, мікроорганізми та інші забруднення органічного походження, але не змінюється сольовий склад води.

Детальніше дізнатися про застосовувані технології і рішення для очищення води в харчовій промисловості, Ви можете проконсультувавшись з нашими інженерами і технологом.

Просто телефонуйте за номером 044 228 90 50 або залиште заявку на зворотний дзвінок і наш фахівець допоможе підібрати фільтр по вашим вимогам, проведе консультацію з роз’ясненнями який блок для чого потрібен і допоможе розібратися в питанні.


Зворотний дзвінок

Заповніть поля нижче і ми зв'яжемося з Вами!





Ми зв'яжемося з вами протягом 20 хвилин, і проконсультуємо!

Зворотний дзвінок

Заповніть поля нижче і ми зв'яжемося з Вами!





Ми зв'яжемося з вами протягом 20 хвилин, і проконсультуємо!

Оставить заявку

Заповніть поля нижче і ми зв'яжемося з Вами!





Ми зв'яжемося з вами протягом 20 хвилин, і проконсультуємо!

Спасибі за Вашу заявку!

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом!